Vrijwilligersweekend
Het afgelopen weekend hebben we met ruim 30 vrijwilligers hard gewerkt om onze tuin zo mooi mogelijk te maken. We hopen dat de tuintjes van de tuinders en ook de (aangrenzende) paden er komend weekend netjes en onkruidvrij uitzien! Frances en Christel hebben prachtige naambordjes voor de kruidentuin gemaakt en we hebben zakjes gevuld met bloemzaad om te verkopen.
Verborgen Tuinen Weekend
Mede dankzij de mensen in bijgaand schema gaat het een gezellig tuinweekend worden en we hopen veel vrienden en familie te mogen ontvangen.
Er zijn imkerrondleidingen en er wordt honing geslingerd. Daarnaast wordt er meer verteld over het verbouwen van hop en het maken van bier.
EN KOM ALLEMAAL NAAR DE AFSLUITENDE INSTUIFBORREL ZONDAG 14 JUNI VANAF HALF 5, ZELF DRANK MEENEMEN.
RRRevalidanten en groep 8 St. Michaelschool bewegen in Drrroomland
Vrijdag 5 juni hebben RRRevalidanten samen met de kinderen van groep 8 van de St Michaelschool ‘bewogen’ in Drrroomland. Balspellen, kegelen en andere beweegspellen werden met elkaar gespeeld. Prachtig weer en blije gezichten bij jong en oud! De volgende activiteit met de patiënten uit het RRR is op vrijdag 3 juli. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Wilt u mee? Mail dan naar ivandijck@rrr.nl.

Vrijwilligersweekend en Verborgen Tuinen