Vrienden maken het verschil!

Drrroomland is een prachtige buurt- en nutstuinentuin aan de Tsjaikofskilaan te Rotterdam-Hillegersberg. 

‘Vrienden van Drrroomland’ dragen Drrroomland een warm hart toe en willen bijdragen aan het voortbestaan. Zij betalen ieder jaarlijks 25 euro en daarvan wordt noodzakelijk onderhoud bekostigd of worden bijvoorbeeld in het voorjaar de bloemenplantjes gekocht voor de potten en bakken rondom het tuinhuis. Drrroomland draagt omgekeerd de ‘Vrienden van Drrroomland’ ook een warm hart toe! Wij willen zoveel mogelijk ‘fans’ en willen dat zoveel mogelijk mensen van Drrroomland genieten.’Vrienden van Drrroomland’ ontvangen een toegangssleutel en kunnen dus op ieder moment wandelen, recreëren e.d. zo vaak zij willen, doordeweeks, in het weekend, ’s avonds en overdag. Zij ontvangen de nieuwsbrief en worden uitgenodigd op vrijwilligersdagen en andere bijeenkomsten. Als ‘vriend van Drrroomland’ ben je dus altijd goed geïnformeerd over het wel en wee, voor en achter de schermen van Drrroomland.

Voel jij je verbonden met Drrroomland? Word lid van de ‘Vriend van Drrroomland’. Dan maak ook jij  het verschil! Meld je aan via info@drrroomland.nl..

Je ontvangt dan het verzoek om 25 euro over te maken op IBAN NL33ABNA0590024485, t.n.v. Stichting Tuin Tsjaikofskilaan, o.v.v. Vriend van Drrroomland.

Daarna krijg je bericht met betrekking tot de sleutelafgifte. Doe mee! Laten we samen ervoor zorgen dat Drrroomland die bijzondere rustige oase in Rotterdam-Hillegersberg blijft.