Wil je een partij, borrel, high tea, workshop, cursus, vergadering, BBQ, bedrijvendag of iets dergelijks organiseren? Drrroomland biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Je kunt ook een afspraak met ons maken voor vaste verhuur op bepaalde dagen in de week. Dit is interessant voor huurders die workshops of bijvoorbeeld bijles willen geven. Kinderfeestjes zijn in principe niet toegestaan.

        Huur ons tuinhuis

Het tuinhuis is per dag of dagdeel door particulieren en bedrijven te huur. Het tuinhuis is prachtig groen gelegen in een oase van rust aan een vijver met een groot (overdekt) terras. Je hebt de beschikking over het zaaltje van ca. 5-10 meter (voorzien van tafels en stoelen), de keuken (onder meer koelkast en kookgelegenheid), toiletten en (overdekt) terras met tuinmeubilair. Als je dat wilt kun je ook de BBQ erbij huren. Je kunt ook alleen onze terrassen gebruiken om in de buitenlucht een borrel, workshop, high tea, BBQ te geven.

Tarieven

Prijzen voor particulieren:
Ma t/m donderdag t/m 15 personen: €40,00 voor maximaal 4 uur, extra tijd €10 per uur.
Ma t/m donderdag vanaf 15 personen €60,00 voor maximaal 4 uur, extra tijd €10 per uur.
Vr t/m zondag t/m 15 personen €60,00 voor maximaal 4 uur, extra tijd €10 per uur.
Vr t/m zondag vanaf 15 personen €90,00 voor maximaal 4 uur, extra tijd €10 per uur.

Kosteloos annuleren van een reservering is tot twee weken van tevoren mogelijk. Hierna wordt het volle tarief in rekening gebracht.

Prijzen voor workshops, cursussen of bedrijven op aanvraag.

Drrroomland_zaal_2

Vraag naar onze voorwaarden!

Meer informatie en reserveringen: Uchi Chafloque, verhuur@drrroomland.nl

         Ja, ik wil het tuinhuis huren! Kijk hier op onze verhuurkalender voor beschikbare dagen.