Volgend weekend is de eerste zaterdag van mei en dus een vrijwilligersweekend. We verwachten alle tuinders minstens 4 keer per jaar om te helpen met het algemene onderhoud van onze mooie tuin. De latere weekends zijn:   juni 4/5, juli 2/3, augustus 6/7, september 3/4, oktober 1/2 en november 5/6.

Houtsnippers voor de paden
De tweede lading houtsnippers is al bijna verwerkt, veel dank aan alle spontane hulp! De derde lading wordt binnenkort verwacht. Pas als de gemeenschappelijke paden goed bedekt zijn krijgen jullie een email dat de snippers ook voor de eigen tuin gebruikt mogen worden. Om de paden netjes te houden verwachten we dat je het pad langs je eigen tuin onkruidvrij houdt.

Geen kluiten op de composthoop
De compost-commissie bestaande uit Idelet, Rina, Rita, Lie, Liesbeth, Anita, JP, Gerard, Harm en Gerda is deze week aan de slag gegaan. We hebben 2 avonden compost-training gekregen en hopen op ieders medewerking om tuinafval netjes aan te leveren. Ook wil de compost-commissie uw vragen graag beantwoorden en de komende tijd zal uitwijzen hoe we de compost het best kunnen organiseren.
De meeste tuinders leveren hun afval goed aan, maar toch vinden we nog enorme kluiten:

kluiten
Houtsnippers en kluiten