’t Was gezellig, lekker eten, zonnig weer en een mooi begin van een nieuwe traditie.
De 4 gasten van Verborgen Tuinen konden de verleiding niet weerstaan om mee te eten en het zag er dan ook geweldig lekker en gezond uit.
Gekookt op hout, op de barbecue en 2 gaspitjes. Vele handen maken licht werk, een echte kok, Maarten, om ons in het gareel te houden en iedereen doet wat hij leuk vindt.
De grootste verrassing waren de dames die wel hielpen met koken, thuis of op de tuin, terwijl ze niet mee konden eten: Claire, Irene, Christel, Frances, Paulien, Laura en Betty, hulde, het was heerlijk.
Onderaan vinden jullie het Chinese rijstrecept van Mim, waar velen om hebben gevraagd.
Onder het genot van een wijntje heeft Gino de burenbankjes gedoopt met dank aan het Oranjefonds.
Mim’s recipe of fried rice
Ingredients:
1 cup white rice
1-2 tbsp butter
Cooking oil
Sesame oil
3-4 cloves garlic – crushed
1 onion – finely chopped
1chilli – finely chopped
Chicken fillet- cut into small pieces
Shrimps
1 teaspoon white pepper powder
2 eggs
Vegetables Ingredients:
1 Carrot- diced
Cabbage – sliced
Slim beans – sliced
Instructional
Heat cooking oil , butter and sesame oil, saute garlic, followed by onion and chilli . Then add the chicken.
Add the shrimps and carrots . Add in the eggs and stir until the eggs are properly cooked.
Add salt and pepper powder Then add the rice and stir well..
Lastly, add cabbage and beans. Stir well and let the vegetables a bit soft, turn off the heat. Ready to be served.