Verhuurmogelijkheden Drrroomland

Wil  je een (kinder)partij, borrel, high tea, workshop, cursus, vergadering, BBQ, bedrijvendag, of iets dergelijks organiseren? Drrroomland biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Je kunt ook een vaste afspraak met ons maken voor vaste verhuur op bepaalde dagen in de week.Dit is interessant voor huurders die workshops of bijvoorbeeld bijles willen geven.

Huur ons tuinhuis

Het tuinhuis is per dag of dagdeel door particulieren en bedrijven te huur. Het tuinhuis is prachtig groen gelegen in een oase van rust aan een vijver  met  een groot (overdekt) terras. Je hebt de beschikking over het zaaltje van ca. 5-10 meter (voorzien van tafels en stoelen), de keuken (ondermeer ijskast en kookgelegenheid), toiletten en (overdekt) terras met tuinmeubilair. Als je dat wil kun je ook de BBQ erbij huren. Huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de huidige Corona-maatregelen. Je kunt ook alleen onze terrassen gebruiken om in de buitenlucht een borrel , workshop, high tea, BBQ  te geven.

Tarieven

Prijzen voor particulieren t/m 15 personen door de weeks €30,00, bij meer dan 15 personen geldt een huurprijs van €55,00. De prijzen in het weekend (vrijdagavond t/m zondagavond) zijn €55,00 voor kleine groepen (tot 15 personen). Voor grotere groepen vanaf €80 euro.  Prijzen voor bedrijven op aanvraag. 

Vraag naar onze voorwaarden!

Meer informatie en reserveringen: Ria Driessen, 06 50888677, ria.driessen2@gmail.com

Drrroomland_zaal_2

 

Comments are closed.