Wil je een partij, borrel, high tea, workshop, cursus, vergadering, BBQ, bedrijvendag of iets dergelijks organiseren? Drrroomland biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Je kunt ook een afspraak met ons maken voor vaste verhuur op bepaalde dagen in de week. Dit is interessant voor huurders die workshops of bijvoorbeeld bijles willen geven. Kinderfeestjes zijn in principe niet toegestaan.

Huur ons tuinhuis

Het tuinhuis is per dag of dagdeel door particulieren en bedrijven te huur. Het tuinhuis is prachtig groen gelegen in een oase van rust aan een vijver met een groot (overdekt) terras. Je hebt de beschikking over het zaaltje van ca. 5-10 meter (voorzien van tafels en stoelen), de keuken (onder meer koelkast en kookgelegenheid), toiletten en (overdekt) terras met tuinmeubilair. Als je dat wilt kun je ook de BBQ erbij huren. Je kunt ook alleen onze terrassen gebruiken om in de buitenlucht een borrel, workshop, high tea, BBQ te geven.

Tarieven

Prijzen voor particulieren t/m 15 personen doordeweeks €35,00, bij meer dan 15 personen geldt een huurprijs van €60,00. De prijzen in het weekend (vrijdagavond t/m zondagavond) zijn €60,00 voor kleine groepen (tot 15 personen). Voor grotere groepen vanaf €90 euro. Prijzen voor bedrijven op aanvraag.

Vraag naar onze voorwaarden!

Meer informatie en reserveringen Gino Groenewegen, verhuur@drrroomland.nl.

Drrroomland_zaal_2