Er gebeurt veel op Drrroomland. Hieronder een overzicht van de diverse commissies. Wil je meedoen aan een van onderstaande commissies? Informeer bij het bestuur naar de mogelijkheden. Als lid van een commissie ben je bevrijd van de vrijwilligersweekenden.

Onderhoudscommissie

Het eerste weekend van de maand, is het vrijwilligersweekend. Onder leiding van de onderhoudscommissie vinden er dan allerlei werkzaamheden plaats. Denk aan het uitrijden van houtsnippers op de paden en het beheer van de gemeenschappelijke tuindelen.

Snoeicommissie

Gemeenschappelijke (fruit) bomen en struiken hebben geregeld een snoeibeurt nodig.

Compostcommissie

Compost, broodnodig voor de tuin. Als lid van deze commissie keer je geregeld de hopen om en zorg je ervoor dat het composteerproces soepel verloopt.

Vijvercommissie

Op het eerste deel van ons complex vind je een prachtige vijver die beheert wordt door deze commissie.

Schoonmaakcommissie

Deze mensen houden de binnenruimtes voor ons fris en schoon. Eenmaal per maand ben je aan de beurt om de keuken en het sanitair schoon te maken.

Kruidentuin

Vlak bij het gereedschapsgebouwtje is onze kruidentuin. Op het bordje bij de tuin vind je van welke kruiden voor thuisgebruik kunt oogsten.

Tuinhuisverhuur

Ons mooie tuinhuis is ook te huur. Kijk hier voor meer informatie.

Activiteitencommissie

Zij zorgen voor net dat beetje extra verenigingsgevoel door het organiseren van onder andere een stekjesmarkt, Burendag en de wintermarkt.

De dinsdagploeg

Elke dinsdagochtend gaat deze groep mensen aan de slag met het wieden van onkruiden en voeren ze allerlei onderhoudswerkzaamheden uit.

Klussen

Helaas gaat er op ons complex ook wel eens wat kapot. Het klusteam bestaat uit handige mensen die hier wel raad mee weten. Denk aan het repareren van de barbecue of het vervangen van de vloer in het tuinhuis.

Bijen

De bijen op ons complex hebben ook verzorging nodig om hun nuttige werk voor onze tuinen goed uit te kunnen doen. Hier vind je meer informatie over onze bijen.

Kippen

Als je bij de ingang naar links loopt, zie je onze goed gevulde kippenren. Gelukkig is er iemand die zorgt voor vers water en voedsel voor deze gevleugelde dieren.